Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Haluat syödä terveellisesti Mielitsemppari (laulettu)

  24,90  sis. alv

  Haluat syödä terveellisesti Mielitsempparin avulla saat painonhallintaasi tehokasta buustia ja pysyvyyttä. Se toimii myös, kun haluat muuten vain parantaa omia ruokailutottumuksiasi kohti terveellisempää ruokavaliota. Tämä räpiksi tehty Mielitsemppari on niin koukuttava, että kuunneltuasi äänitteen jo muutamankin kerran, alat kiinnittämään enemmän huomiota syömiseesi ja päädyt itsesi kannalta hyviin valintoihin ruuan suhteen.

 • Intoa koelukemiseen Mielitsemppari

  11,90  sis. alv

  Tarjoa teinillesi tai itsellesi miellyttävä ja rauhallinen rentoutushetki tämän Mielitsempparin parissa, joka sisältää positiivisia ajatuksia kokeisiin lukemisesta. Äänite rauhoittaa ja käynnistää positiivisten ajatusten virran. Lukeminen sujuu keskittyneemmin ja kokeisiin lukemisesta tulee helpompaa. Hyvällä mielellä oppii enemmän, muistaa paremmin lukemaansa ja pärjää kokeissa paremmin. 

 • Intoa siivoamiseen Mielitsemppari

  18,90  sis. alv

  Intoa siivoamiseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia siivoukseen. Imurointi, vessan siivoaminen ja jopa ikkunoiden peseminen voi tuntua mukavalta! Äänitettä kuunnellessa siivous käy kuin tanssi! Keinuta lanteitasi lattarimusiikin ja räväkän heavytaustan mukana, niin johan alkaa tulla puhdasta jälkeä 😊 Ei muuta kuin luurit korville, Mielitsemppari soimaan ja nauttimaan siivouksesta.

 • Kohti ihannepainoa Mielitsemppari

  11,90  sis. alv

  Kohti ihannepainoa Mielitsemppari antaa sinulle tehokasta buustia kohti ihannepainoa ja auttaa pysymään siinä. Kiinnität päivä päivältä enemmän huomiota ruokasi laatuun ja määrään. Päädyt hyviin valintoihin ruuan sekä annoskokojen suhteen. Opit syömään kevyesti ja terveellisesti sekä pystyt helposti välttämään sinulle sopimatonta ruokaa.  Tämän Mielitsempparin avustuksella tavoitteesi painonpudotuksessa onnistuu helpommin.

 • Lisää energiaa Mielitsemppari

  11,90  sis. alv

  Lisää energiaa Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta vauhtia päivääsi ja piristää tekemisiäsi. Aloitat päiväsi innolla, tunnet itsesi energiseksi ja saat enemmän aikaan. Sinun on helppo aloittaa asioita ja keskityt niihin paremmin.  Yllätyt, kuinka tartut ilolla uusiin haasteisiin. Pistä heavy pauhaamaan ja energisoidu!

 • Parempi itsetunto Mielitsemppari

  24,90  sis. alv

  Parempi itsetunto Mielitsempparin avulla opit olemaan rohkeasti oma itsesi ja ajattelemaan itsestäsi paljon hyviä asioita. Teet asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja tekevät sinusta onnellisen. Uskot itseesi ja ajatuksesi virtaavat positiivisesti. Tämä Mielitsemppari käynnistää sinussa positiivisten ajatusten virran, jonka avulla tunnet olevasi uljas kuin leijona ja tiedät pystyväsi mihin vaan. Olet hetki hetkeltä itsevarmempi.

 • Pysy savuttomana Mielitsemppari

  24,90  sis. alv

  Olet tehnyt upean päätöksen savuttomasta elämästä! Pysy savuttomana Mielitsemppari tukee sinua tupakanpolton lopettamisessa. Sinun valintasi on savuttomuus. Voit paremmin ja olet terveempi. Tuoksut hyvältä, hengityksesi on raikkaampi ja sinun on helpompi hengittää. Savuttomuus alkaa tuntua sinusta luonnolliselta. Pääset lopullisesti savuttomaksi miellyttävästi ja rennosti.

 • Rakkaudella keholle Mielitsemppari

  11,90  sis. alv

  Rakkaudella keholle Mielitsempparin avulla tunnet sisäisen kauneutesi ja huomaat, kuinka se säteilee sinulle myös ulkoista kauneutta! Olet tärkeä, arvokas ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet. Haluat pitää kehostasi huolta sekä viihdyt kehossasi, joka on kaikki nämä vuodet pitänyt sinusta huolta.  Äänite käynnistää sinussa positiivisen ajatusten virran ja huomaat, kuinka pian kannat kehoasi rakkaudella ja ylpeydellä.

 • Terveyttä syömiseen Mielitsemppari

  18,90  sis. alv

  Terveyttä syömiseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia, kun haluat muuttaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan. Tätä Mielitsempparia kuunnellessa alat miettimään mitä suuhusi pistät ja pikkuhiljaa saatat huomata, kuinka terveellinen ruoka on sinulle suuri nautinto. Roskaruoka jää pikkuhiljaa hyvien, terveellistä syömistä voimistavien ajatusten varjoon.

 • Ulos ja lenkille Mielitsemppari

  18,90  sis. alv

  Ulos ja lenkille Mielitsemppari houkuttelee sinut lähtemään Ulos ja lenkille! Äänite antaa sinulle niin houkuttelevia ajatuksia, että saat helposti itsellesi uutta energiaa avata oven ja kirmata ulos. Äänite motivoi sinut kävelylle tai jopa juoksemaan. Lenkkeily kohottaa kuntoa, pitää kehostasi huolta ja auttaa pysymään terveenä. 

 • Vahvasti itsevarma Mielitsemppari

  11,90  sis. alv

  Vahvasti itsevarma Mielitsemppari antaa itsevarmuuteesi tehokasta buustia ja vahvuutta. Saatat huomata, kuinka päivä päivältä tunnet itsesi itsevarmemmaksi niissä tilanteissa joihin kaipaa varmuutta. Osaat iloita onnistumisistasi ja olet sinut itsesi kanssa. Se näkyy myös ulospäin. Myönteinen itsevarmuus huokuu olemuksestasi ja tekemisistäsi.

 • Vihdoinkin savuttomaksi Mielitsemppari

  24,90  sis. alv

  Vihdoinkin savuttomaksi Mielitsempparista saat tukea, kun tavoittelet tupakoimatonta elämää.  Tämän äänitteen avulla saatat tehdä yhden elämäsi parhaimmista päätöksistä, joka antaa sinulle jälleen vapauden päättää omasta ajankäytöstäsi, ja joka antaa sinulle terveyttä ja rahansäästöä. Äänitettä kuunnellessa huomaat, kuinka savuttomuus tuntuu sinusta koko ajan paremmalta ajatukselta. Anna siis tämän Mielitsempparin auttaa sinua miellyttävästi ja hauskasti savuttomaksi. Sinä pystyt siihen!