Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Hengittämisen ihanuus rentoutus

  19,90  sis. alv

  Hengittämisen ihanuus -rentoutuksen avulla opit keskittämään huomion omaan hengittämiseesi ja opit rentoutumaan pelkästään hengityksen avulla. Näin saat raukean ja mukavan olotilan itsellesi koska tahansa. Hengittäminen on yksi helpoimmista tavoista rentoutua, kun siihen keskittyy. Anna siis oman hengityksesi rauhoittaa hermostosi. Tästä äänitteestä saat mielellesi selkeyttä ja kehoosi rentoutta vaikkapa ennen esiintymistä, tärkeää palaveria tai kun sinun pitäisi päättää jotain tärkeää. Äänite toimii myös jokapäiväisenä stressinhelpottajana. 

   

 • Nukun unirentoutus

  19,90  sis. alv

  Unirentoutus haastaa sinut nukkumaan! Jätä uniongelmat taakse ja tuudittaudu miellyttävään rentoutustilaan, jossa nukahtaminen helpottuu. Kuuntele unirentoutus sängyssä, kun olet valmis nukkumaan. Sinulle tulee halu levätä ja rauhoittua. Sinut valtaa lämmin levollisuuden tunne ja vaivut helpommin suloiseen uneen.

 • On hyvä olla rentoutus

  19,90  sis. alv

  Ota hetki aikaa itselle. On hyvä olla -rentoutuksen avulla helpotat stressiä, ajatukset selkeytyvät ja saat lisää energiaa. Keho ja mieli tasapainottuvat. Itsetunto ja voimavarat vahvistuvat ja suhtaudut asioihin myönteisemmin. Keho voimaantuu, mieli virkistyy ja olet läsnä tässä hetkessä. On hyvä, rento ja turvallinen olla. Nauti rentouden tilasta.

 • Rentoutuminen hetkessä

  19,90  sis. alv

  Havainnoi omaa kehoa ja sen tuntemuksia.  Anna sitten rauhallisten mielikuvien ja sanojen viedä sinut miellyttävään ja syvään rentouteen. Rentoutuminen hetkessä -rentoutuksen myötä saat rentoutumisesta nautinnollisen kokemuksen, jolla voit helliä itseäsi silloin kun tunnet itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi. Olet äänitteen kuunneltuasi virkeämpi ja toimeliaampi.

 • Saunassa rentoutus

  19,90  sis. alv

  Saunassa -rentoutus vie sinut saunan lämpöön ja tunnelmaan. Rentoudut saunan mielikuvien avulla. Ajatuksesi rauhoittuvat ja annat niille tilaa. Keskityt hetkeen ja huomioit tunteitasi. Voit antaa aivosi kehittää vapaasti mielikuvia tai vain keskittyä rentoutumiseen. Saunarentoutuksen avulla voit myös syventää todellisia saunomiskokemuksia, jolloin nautit saunomisesta kaikilla aisteilla.

   

 • Uskallan olla rentoutus

  19,90  sis. alv

  Uskallan olla -rentoutus auttaa sinua olemaan onnellisempi, avoimempi, rohkeampi, voimakkaampi…juuri sellainen, kuin haluaisit olla. Äänite antaa sinulle uskallusta kehittää itsessäsi sellaisia nykyisiä ominaisuuksia, joissa haluaisit olla parempi. Tai ominaisuuksia, jotka ovat olleet uinumassa vuosia. Ole rohkea. Uskalla olla!