Naurujooga

yrityksille ja yhdistyksille

Miksi kannattaa nauraa?

Nauramisella on paljon hyviä vaikutuksia, joita emme ole koskaan ajatelleetkaan. Naurua on tutkittu paljon ja sen on todettu lisäävän oppimiskykyä, sosiaalista kanssakäymistä, keskittymiskykyä ja vähentävän stressiä. Nauraminen myös alentaa verenpainetta, estävää sydän- ja verisuonisairauksia, sekä parantaa immuniteettia. Nauru tuo myös iloa elämään ja vapauttaa tunnelman. Naurujooga on erinomainen keino kehittää naurua.

Mitä Naurujooga on?

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso pahasti jos ei naurata.

Naurua herätellään erilaisilla nauruharjoitteilla, jotka ovat jo niin hupaisia, että ne pistävät jo herkimmät hekottamaan. Naurujoogassa nauretaan myös tekonaurua, joka muuttuu hyvin helposti aidoksi, jopa hilpeäksi tai suorastaan hohottavaksi nauruksi.

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat, auttavat keskittymään ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea.

Usein naurujoogasession jälkeinen olo on miellyttävän rauhallinen ja tasapainoinen, koska keho ja mieli ovat rentoutuneet.

Mihin ja kenelle naurujooga sopii?

Naurujooga sopii kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Yrityksille naurujooga on loistava tapa tutustuttaa henkilöstö tai jokin tietty ryhmä toisiinsa, luoda yhteishenkeä ja syventää yhteistyötä. Yhdessä nauramalla voidaan vähän hullutella ja pitää hauskaa. Ryhmäytyminen käy käden käänteessä.  Oli sitten yrityksen tyky-päivä, kokous, tiimipalaveri, vetäytyminen tai ihan mikä tahansa, Naurujooga vapauttaa ilmapiirin ottamaan vastaan uusia ideoita ja ajatuksia.

Naurujooga on suosittua myös yksityistilaisuuksissa. Lue naurujoogasta yksityistilaisuuksiin täältä.

Kolme erilaista naurupakettia

Pikanaurut

Pikanaurut, on esimerkiksi kokouksen alkajaisiksi tai välipalaksi sopiva 30-40 min naurutuokio, joka vapauttaa tunnelman sopivasti. Pikanauruissa päästään vähän avaamaan nauramisen maailmaa ja saadaan sopivasti energiaa, jotta ehkä vähän tylsänkin asian kuunteleminen tuntuu mielekkäältä. Ryhmän kokoa ei ole millään tavalla rajoitettu. Pikanaurut onnistuu vaikka luentosalissa.

Perusnaurut

Perusnauruissa päästään nauramaan kunnolla ja saadaan naurujoogan hyödyt käyttöön. Perusnaurut on 45-60 min mittainen naurupaketti, jossa tehdään kaikki nauruharjoitukset seisallaan, mutta liikutaan koko ajan. Siksi tähän tarvitaan tyhjää lattiatilaa n. 1,5 m2 / osallistuja.

Perusnaurut sopii kaikenlaisiin juhliin, tyky- tai virkistyspäiviin, tai ihan mihin tahansa yrityksen tapahtumaan. Sopiva ryhmäkoko on yli 5 henkeä. Perusnauruissa tehdään lämmittelyjä, nauruharjoituksia ja syvähengitysharjoituksia.

Supernaurut

Supernaurut on nimensä mukaisesti naurupaketti, jossa nauretaan sydämen kyllyydestä. Supernauruissa saat kaikki nauramisen ja myös rentoutumisen hyödyt käyttöön. Supernauruissa mennään lopuksi nauramaan vapaanaurua lattitasolle ja naurut päätetään mukavaan rentoutustuokioon. Supernaurujen kesto on 75-90 min. Supernaurut sopivat parhaiten 5-25 hengen ryhmille, sillä Supernauruihin tarvitaan vapaata tilaa n. 2,5 m2 / osallistuja.

Hinnasto

Pikanaurut ja perusnaurut

Max 10 henkilöä Max 20 henkilöä Yli 20 henkilöä
Alue 1 350 e 450 e 550 e
Alue 2 420 e 520 e 620 e
Alue 3 520 e 620 e 720 e

Alue 1, max 50 km Tarvasjoelta, esim. Paimio, Aura, Marttila, Koski TL, suurin osa Turkua, Kaarinaa ja Loimaata

Alue 2, max 150 km Tarvasjoelta, esim. Helsinki, Rauma, Pori, Tampere

Alue 3, max 350 km Tarvasjoelta, esim. Seinäjoki, Jyväskylä, lahti, Lappeenranta

 

Supernaurut

Max 10 henkilöä Max 25 henkilöä
Alue 1 450 e 550 e
Alue 2 520 e 620 e

Hintoihin lisätään alv 24%.

 

 

 

Tilaa yrityksesi tilaisuuteen naurujoogaa.

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko pyytää tarjouksen?

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3